Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
Nyári ügyelet 2022.
Szeretettel várunk minden kedves bálozni, kikapcsolódni vágyót a Tápiószentmártoni Napsugár, Gyöngyvirág és Huncutka Óvoda Szülői Munkaközösségének szervezésében megrendezésre kerülő Jótékonysági Bálunkra 2022.04.09-én szombaton.
Vendégvárás: 19 órától.
A bál bevételét óvodáink udvarainak fejlesztésére fordítjuk. Kérem tisztelje meg jelenlétével és támogassa felajánlásával óvodánk kisgyermekeit!
"A GYERMEKEK ÉRDEKE MINDENEK FELETT ÁLL!"
Gáborné Cseh Judit
Intézményvezető
Tisztelt Szülők!
A Covid -19 járvány gyors terjedését tapasztalják/tapasztaljuk országosan! Egyre több a megbetegedés. Ezért nyomatékosan és tisztelettel kérek minden kedves Szülőt, hogy az óvoda házirendjében foglaltak alapján szíveskedjenek az alábbiakat felelősségteljesen betartani  dolgozóink és saját magunk védelme érdekében is:
  • Náthás, köhögő , este belázasodott vagy hányás, hasmenés tünetet mutató (de reggelre már jobban levő)gyermeket ne hozzanak óvodába!!! Csak orvosi igazolással jöhet a gyermek ismét óvodába!!!!
  • Az a szülő aki saját magán betegség tüneteit észleli (nátha, köhögés, hasfájás, hasmenés, hányás, láz, kötőhártya gyulladás stb) szintén ne hozza óvodába gyermekét, mert a gyermek is lehet vírus hordozó!!! Jelentkezzenek tesztre ilyen esetben házi orvosuknál és ha negatív a teszt eredménye csak akkor hozzák ismét gyermeküket óvodába! A gyermekek ilyen irányú hiányzását is igazolom.

Köszönettel és tisztelettel, jó egészséget kívánok mindenkinek!
Vigyázzunk egymásra!! 
Gáborné Cseh Judit
     Intézményvezető
2021.11.10